Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой да е гледал някоя от тез двете?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...757&f1=details
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...778&f1=details

Comment

Първоначално публикувано от Chuki Покажи съобщение
      Един бивш собственик роден 1939 година. Гаражен, автентичен, без козметични интервенции. Автомобилът не е удрян и не е пребоядисван нито един детайл по купето. Кожата е като нова със специфичната миризма. Само за ценители.

Тия кат лъжат верват ли си
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За тази дето е на по-малко километри имаше писано по-назад в темата. Мисля, че само положителни неща бяха писали.
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

На швейцарската и липсва един метален капак на мотора. Едното брембо е ожулено - и е възможно това да е станало при сериозен удар и счупена джанта , която се е ударила в него.
          На другата въобще не е сниман мотора и това за мен означава че има нещо съмнително. Не може да продаваш 3.2 и да не снимаш мотора. За нея още мога да кажа че такава "хубава " кола нямаше да се продава толкова дълго време.
          Last edited by Drag0; d.m.y г., 09:52.
          ...

Comment

Колите от Австрия, Швейцария, Германия, Холандия ги оглеждайте хубаво отдолу като с фенерче светвате в отворите на гредите за да видите за каква ръжда говорим. Че отвън нашите ги пръскат с покритие за да скрият нещата
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Това GT 3.2 (сивото) що толкова време никой не го купува да няма някакъв дефект
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ти ако знаеш колко такива ГТ-та гледах последните месеци, дето си седят на -найсе хиляди и чакат "късметлията"... NightRider е абсолютно прав относно вноса от Швейцария, Австрия; за екземплярите от другите държави нямам наблюдения и не мога да коментирам. Но наистина, тва с единия бивш собственик 1939 година е просто гениално, даже ми е леко жал за GT-то как е карано с Vmax 50 цял живот...

Comment

Ако искате кола от Германия или Швейцария, най-добре да я докара доверен човек по поръчка.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

мнения за Alfa 156 2.4 JTD

Здравейте Алфисти,

Решил съм на 100 % да си взема 156 JTD - 2.4 за предпочитане, но може и 1.9. Цената за покупка е до 3500 лв. като съм наясно, че ще ми трябват 1000+ лв за да я вкарам в пътя. Ясно ми е и че посочените километри се умножават минимум по 2 за да знаем реалните.
                    Бих искал да разбера малко повече за тези 2 автомобила, като с приоритет ми е първия. Мислите ли, че "98 е прекалено стар? Собственика казва, че от 5 години я кара в България колата. За втората съм малко по-резервиран, тъй като идва с автовоз и стои от 8 месеца за продажба, и цената и падна с над 1000 лв.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...750&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...841&f1=details

Отделно ме интересува и в София при кого да отида при евентуална покупка на някоя от 2-те коли за обстойна диагностика?

Изключително съм благодарен за Вашите мнения и съвети.

Comment

• Диаблоауто по принцип има репутация на една от най-евтините автокъщи, т.е. вкарват от моргите.
                      98-ма година си е 14-годишна кола. Цената й е нормална. Задължително мини диагностика и проверка за удари, нарушаващи геометрията.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Сивото GT 3.2 v6 днес ходих да го гледам, разкарвах го на платформа, диагностика при Бобо - всичко уж беше много добре, накрая ми стана много интересно защо продавача толкова се опъва да го даде да се покара, всеки път вика "да няма проблеми" и се качва да ме вози. Бобо се качва да я пробва - тоя хоп при него в колата и аз не мога да вляза. Хванах си на ината, че няма да купя кола, която не съм карал и ония мошеник вече няма накъде и я даде - 3-та скорост влиза от 2-ра само с изчакване иначе хърка зверски, а когато се извади на свободна повече няма вкарване - само хърка - та БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ. Автокъщата е Ласерман и явно са си мошеници, от цялата работа съм 100лв назад, пак с малко се разминах.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ittierre Покажи съобщение
                          Здравейте Алфисти,

Решил съм на 100 % да си взема 156 JTD - 2.4 за предпочитане, но може и 1.9. Цената за покупка е до 3500 лв. като съм наясно, че ще ми трябват 1000+ лв за да я вкарам в пътя. Ясно ми е и че посочените километри се умножават минимум по 2 за да знаем реалните.
                          Бих искал да разбера малко повече за тези 2 автомобила, като с приоритет ми е първия. Мислите ли, че "98 е прекалено стар? Собственика казва, че от 5 години я кара в България колата. За втората съм малко по-резервиран, тъй като идва с автовоз и стои от 8 месеца за продажба, и цената и падна с над 1000 лв.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...750&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...841&f1=details

Отделно ме интересува и в София при кого да отида при евентуална покупка на някоя от 2-те коли за обстойна диагностика?

Изключително съм благодарен за Вашите мнения и съвети.
                          156 98-ма няма вариант дизел със 150 коня. Не видях и снимка на мотора на първата. Има и разминаване по фугите на броните. А и нещо много ми е позната тая кола още от времето когато щях да купувам моята (преди 3 години) Но може и да се бъркам.

На втората и свети лампата за ербега.
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 22:54.
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                            156 98-ма няма вариант дизел със 150 коня. Не видях и снимка на мотора на първата. Има и разминаване по фугите на броните. А и нещо много ми е позната тая кола още от времето когато щях да купувам моята (преди 3 години) Но може и да се бъркам.

На втората и свети лампата за ербега.
                            Не се бъркаш колега, тая кола висеше на централна гара с години, а сега гледам са се преместили. Та въпросната кола се продава от поне 3 години, а може и повече да са. Колега, 2.4 е хубав мотор, но според мен, а сигурно и според други колеги по-удачния вариант е да си вземеш 1.9 115 коня. Като вървеж разликата изобщо не е голяма, но разхода на 1.9 е доста по-добър, а и като цяло 1.9 е по-здравия мотор. Успех, дано съм бил полезен!
                            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Сивото GT 3.2 v6 днес ходих да го гледам, разкарвах го на платформа, диагностика при Бобо - всичко уж беше много добре, накрая ми стана много интересно защо продавача толкова се опъва да го даде да се покара, всеки път вика "да няма проблеми" и се качва да ме вози. Бобо се качва да я пробва - тоя хоп при него в колата и аз не мога да вляза. Хванах си на ината, че няма да купя кола, която не съм карал и ония мошеник вече няма накъде и я даде - 3-та скорост влиза от 2-ра само с изчакване иначе хърка зверски, а когато се извади на свободна повече няма вкарване - само хърка - та БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ. Автокъщата е Ласерман и явно са си мошеници, от цялата работа съм 100лв назад, пак с малко се разминах.
                              Аз не разбрах Бобо пробвал ли я е или и него са искали да го (из)возят ?
                              Скоростите не може ли да ги пробвате докато колата е на подемник ?
                              Тези скоростни кутии са здрави, за да я счупи някой се е постарал . Възможно е и мотора да е бил подложен на същото отношение.
                              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                                Аз не разбрах Бобо пробвал ли я е или и него са искали да го (из)возят ?
                                Скоростите не може ли да ги пробвате докато колата е на подемник ?
                                Тези скоростни кутии са здрави, за да я счупи някой се е постарал . Възможно е и мотора да е бил подложен на същото отношение.
                                Бобо я кара колата заедно с джамбазина, но после каза, че при него си е влизала третата, аз като се качих с триста уговорки вече в автокъщата, точно преди да я платя положението беше трагично.
                                Last edited by code; d.m.y г., 07:53.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X